Piega Ace 30 wireless

"
Aelive-Soesterberg-event
Piega Ace 30 wireless luidspreker

Piega Ace 30 wireless; Boekenplankluidspreker met een verrassend krachtige bas!

Meerdere TV aansluitmogelijkheden

Compacte luidspreker met de grootste mate van flexibiliteit in elke opstelling

Ruimte vullend geluid

De perfecte muziekbeleving in uw hele huis

Onze Ace 30 Wireless boekenplankluidspreker is het kleinste, maar grootste alles-in-één systeem met het unieke PIEGA-geluid.

Er is geen behoefte meer aan extra apparaten!

Met zijn voorgeïntegreerde streaming clients en meerdere TV aansluitmogelijkheden biedt deze compacte luidspreker van Piega Switzerland de grootste mate van flexibiliteit in elke opstelling.

Een kleine luidspreker met een verrassend krachtige bas en ruimtevullend geluid voor de perfecte muziekbeleving in uw hele huis.

Piega Ace wireless serie

Piega Ace 30 wireless specificaties

 • Streaming Clients (TX speaker versie): Google Chromecast, Spotify Connect (incl. Spotify HiFi), Roon Ready, Bluetooth, DLNA.
 •  In-en uitgangen (TX luidspreker versie): Digitaal coax/optisch, HDMI eARC, Analoog stereo, Ethernet, Externe WiFi-antenne, Externe IR-ontvanger.
 • In-en uitgangen (RX luidspreker versie*): Analoog mono, Analoog symmetrisch stereo (IN/OUT).
 • Frequentierespons: 35Hz – 25kHz.
 • Versterkervermogen @ <1% THD: 100 watt.
 • Afmetingen: H 22 cm, B 14 cm, 16 cm.
 • Gewicht: 3,4kg.
 • Assemblage: PIEGA AMT tweeter 1 × 120 mm MDS middentoon.
 • Max. stremaing resolutie: 24-bit/192 kHz.
 • Analoge ingang resolutie: 24-bit/192kHz.
 • Voedingsvolutie: 100 – 240V 50/60Hz.
 • Kleur / uitvoeringen: Behuizing aluminium, gezandstraald, luidsprekerafdekking zilverweefsel Behuizing zwart geanodiseerd aluminium, gezandstraald, luidsprekerafdekking zwartweefsel Behuizing wit gelakt, luidsprekerafdekking witweefsel.
 • *TX & RX Luidspreker: Een set Ace draadloze luidsprekers bestaat uit een Tx- en een Rx-luidspreker. De Tx (zender) zendt muziek in hi-res kwaliteit, direct en draadloos naar één (of meerdere) Rx (ontvanger). Een draadloos meerkanalensysteem bestaat echter uitsluitend uit Rx-luidsprekers. In deze opstelling zal een WiSA-gecertificeerd component (bijv. TV) de transmissie op zich nemen. Als Piega dealer zullen we u door het selectieproces begeleiden om het perfecte Ace Wireless systeem voor uw huis samen te stellen.
Piega Ace 30 wireless zwarte boekenplankluidspreker

‘Piega Ace wireless’

U heeft geen extra apparaten of kabels nodig om uw Ace 30 Wireless-luidsprekers aan te sluiten. Of u ze nu gebruikt in je woonkamer, keuken of thuiskantoor – deze compacte speakers bieden de hoogste mate van flexibiliteit.

Dankzij de vooraf geïntegreerde streamingclients, zoals Spotify Connect (incl. Spotify HiFi), Google Chromecast en Roon Ready, kunt u, uw favoriete muziek eenvoudig streamen via uw mobiel, tablet of tv.

Streaming, multiroom, tv of gaming – de Ace 30 Wireless-luidsprekers leveren de perfecte geluidsachtergrond voor elke kamer in huis.

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.