Piega Ace center wireless

Piega Ace Center wireless

Onvergetelijke filmavonden

Beproefde PIEGA AMT tweeter

Perfect geschikt als plafond- of wandluidspreker

Perfecte aanvulling voor uw thuisbioscoop

Met veel vermogen zorgt de Ace Center Wireless voor onvergetelijke filmavonden.

Zijn beproefde PIEGA AMT tweeter brengt de dialoog van de acteur naar voren met een uitstekende spraakverstaanbaarheid op elk volume.

De Center is ook perfect geschikt als plafond- of wandluidspreker, waardoor de Center Wireless van Piega Switzerland, de perfecte aanvulling is voor uw thuisbioscoop.

Piega Ace wireless serie

Piega Ace center absolute blikvanger

Met zijn ovale vorm, ontworpen door Stephan Hürlemann, en zijn unieke, bijna naadloos gesloten aluminium kast is de Ace Center een absolute blikvanger. Toch past hij discreet in elke ruimte en dankzij zijn slanke afmetingen ook perfect onder een tv.

De PIEGA AMT tweeter en de twee 120 mm MDS low-mid drivers zorgen voor een bijna perfecte weergave van dialogen.

De Ace Center is een ideale aanvulling op de Ace Wireless-luidsprekers, met verschillende opties voor het integreren van een tv (HDMI eARC, WiSA) en het bouwen van een draadloos multi-channel systeem (tot 7.1 mogelijk). 

De Center vult de Ace Wireless 30 en de Ace Wireless 50 optimaal aan op het gebied van geluid en uiterlijk en perfectioneert hun harmonieuze geluidsbeeld.

Piega Ace center wireless zwart
Piega Ace center wireless in woonkamer setting

Piega Ace center specificaties

  • In-en uitgangen (RX speaker versie*): Analoog mono, analoog symmetrisch stereo (IN/OUT).
  • Frequentierespons: 35Hz – 25kHz.
  • Versterkervermogen @ <1% THD: 100 Watt.
  • Afmetingen (H x B x D): 14 × 34 × 16 cm.
  • Gewicht: 5kg.
  • Kleur/uitvoeringen: Kast aluminium, gezandstraald, luidsprekerafdekking zilverkleurig stof / Zwart geanodiseerde aluminium kast, gezandstraald, luidsprekerafdekking zwart stof / Kast in wit laqué luidsprekerafdekking wit stof.
  • Assemblage: PIEGA AMT Tweeter, 2 × 120 mm MDS.
  • Analoge ingang resolutie: 24-bit/192 kHz.
  • Voedingspoltage: 100 – 240V 50/60Hz.
  • *TX & RX luidspreker: Een set Ace draadloze luidsprekers bestaat uit een Tx- en een Rx-luidspreker. De Tx (zender) zendt muziek in hi-res kwaliteit, direct en draadloos naar één (of meerdere) Rx (ontvanger). Een draadloos meerkanalensysteem bestaat echter uitsluitend uit Rx-luidsprekers. In deze opstelling zal een WiSA-gecertificeerd component (bijv. TV) de transmissie op zich nemen. Als Piega dealer zullen we u door het selectieproces begeleiden om het perfecte Ace Wireless systeem voor uw woning samen te stellen.