Piega Ace Center Wireless

"
Aelive-Soesterberg-event
Piega Ace center wireless

Piega Ace Center wireless

Onvergetelijke filmavonden

Beproefde PIEGA AMT tweeter

Perfect geschikt als plafond- of wandluidspreker

Perfecte aanvulling voor uw thuisbioscoop

Met veel vermogen zorgt de Ace Center Wireless voor onvergetelijke filmavonden.

Zijn beproefde PIEGA AMT tweeter brengt de dialoog van de acteur naar voren met een uitstekende spraakverstaanbaarheid op elk volume.

De Center is ook perfect geschikt als plafond- of wandluidspreker, waardoor de Center Wireless van Piega Switzerland, de perfecte aanvulling is voor uw thuisbioscoop.

Piega Ace wireless serie

Piega Ace center absolute blikvanger

Met zijn ovale vorm, ontworpen door Stephan Hürlemann, en zijn unieke, bijna naadloos gesloten aluminium kast is de Ace Center een absolute blikvanger. Toch past hij discreet in elke ruimte en dankzij zijn slanke afmetingen ook perfect onder een tv.

De PIEGA AMT tweeter en de twee 120 mm MDS low-mid drivers zorgen voor een bijna perfecte weergave van dialogen.

De Ace Center is een ideale aanvulling op de Ace Wireless-luidsprekers, met verschillende opties voor het integreren van een tv (HDMI eARC, WiSA) en het bouwen van een draadloos multi-channel systeem (tot 7.1 mogelijk). 

De Center vult de Ace Wireless 30 en de Ace Wireless 50 optimaal aan op het gebied van geluid en uiterlijk en perfectioneert hun harmonieuze geluidsbeeld.

Piega Ace center wireless zwart
Piega Ace center wireless in woonkamer setting

Piega Ace center specificaties

  • In-en uitgangen (RX speaker versie*): Analoog mono, analoog symmetrisch stereo (IN/OUT).
  • Frequentierespons: 35Hz – 25kHz.
  • Versterkervermogen @ <1% THD: 100 Watt.
  • Afmetingen (H x B x D): 14 × 34 × 16 cm.
  • Gewicht: 5kg.
  • Kleur/uitvoeringen: Kast aluminium, gezandstraald, luidsprekerafdekking zilverkleurig stof / Zwart geanodiseerde aluminium kast, gezandstraald, luidsprekerafdekking zwart stof / Kast in wit laqué luidsprekerafdekking wit stof.
  • Assemblage: PIEGA AMT Tweeter, 2 × 120 mm MDS.
  • Analoge ingang resolutie: 24-bit/192 kHz.
  • Voedingspoltage: 100 – 240V 50/60Hz.
  • *TX & RX luidspreker: Een set Ace draadloze luidsprekers bestaat uit een Tx- en een Rx-luidspreker. De Tx (zender) zendt muziek in hi-res kwaliteit, direct en draadloos naar één (of meerdere) Rx (ontvanger). Een draadloos meerkanalensysteem bestaat echter uitsluitend uit Rx-luidsprekers. In deze opstelling zal een WiSA-gecertificeerd component (bijv. TV) de transmissie op zich nemen. Als Piega dealer zullen we u door het selectieproces begeleiden om het perfecte Ace Wireless systeem voor uw woning samen te stellen.
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.