Piega Ace Series 

Piega Ace Series 30,50 & center allemaal bij elkaar

Piega Ace Series opvolger van de gevestigde TMicro luidsprekers

Zoals u kunt zien maken alle drie de luidsprekers van de gloednieuwe Ace serie indruk met hun eigentijds design. Tel daar de krachtige geluidsweergave bij op en Piega Switzerland presenteert een serie die weer over vele voordelen beschikt:

Uit te breiden tot volledig surroundsysteem.

Ruimtelijk, luchtig, precies en natuurlijk.

Compact volume en indrukwekkend rijke geluidsweergave.

Uitmuntend vakmanschap.

Laat u niet misleiden door het slanke uiterlijk van de Ace 50. De Ace 50 klinkt namelijk verrassend krachtig. De geoptimaliseerde, lage frequentie luidsprekerbehuizing straalt een enorm akoestisch vermogen uit voor basklanken die vol en helder klinken.

De Piega Ace 30 is ondanks zijn ietwat kleine afmetingen een absolute krachtpatser. Hij verbaast velen met zijn heldere en ruimtevullende geluidscapaciteiten.

Gecombineerd met een Piega Switzerland subwoofer, zal deze compacte luidspreker een geweldige keuze zijn, zelfs voor grotere kamers.

Piega Ace Series technologie

Bij Piega Switzerland blijven ze continue vertrouwen op hun beproefde AMT-1 Air Motion Transformer, mede ontworpen door PIEGA.

Met zijn extreem lichte, 24 x 36 mm gevouwen membraan en een krachtige magnetische aandrijving van hoogzuiver neodymium, zorgt hij voor een luchtig en gedetailleerd geluid.

Bovendien biedt hij een uitstekende transiëntrespons en de laagste vervormingsniveaus, waarmee hij de norm blijft zetten in zijn prijsklasse.

De “MDS” conusdrivers, ook ontwikkeld door PIEGA, zijn opnieuw ontworpen voor een verbeterde weergave in de lage en middenfrequenties en passen in het nieuwe kastontwerp.

Het resultaat is een indrukwekkend krachtige, heldere en diepe bas gecombineerd met een heldere en natuurlijke stemweergave.

Piega technologie en vakmanschap
Piega Ace Series draadloze luidsprekers

‘Piega Ace wireless’

Met de nieuwe ‘Piega Ace Wireless’ serie zullen zelfs de meest veeleisende muziekliefhebbers en home cinema enthousiastelingen geen compromissen meer hoeven te sluiten op het gebied van streaming.

Naast verschillende technische features, biedt de nieuwe Ace serie uitstekend PIEGA geluid voor een instapprijs die de moeite waard is. Net als het ontwerp.

De Ace Wireless-serie is verkrijgbaar in twee versies en drie kleurvarianten: de moderne vloerstaande luidsprekers Ace 50 Wireless en de verrassend groot klinkende ‘boekenplankluidspreker’ Ace 30 Wireless.

De zilveren en zwarte aluminium versies zijn nu verkrijgbaar in een gezandstraalde afwerking met een bijna fluweelachtig oppervlak. De derde variant schittert in een witgelakte afwerking. De discrete maar ontzagwekkende esthetiek is afkomstig van de Zwitserse ontwerper Stephan Hürlemann.