Piega Ace Series

De nieuwe Ace-serie is gelanceerd als opvolger van de gevestigde TMicro-luidsprekers. Hoewel de uitstekende technische kenmerken behouden blijven, is de nieuwe serie uitgerust met een aantal state-of-the-art details.
"
Aelive-Soesterberg-event

Piega Ace Series 

Piega Ace Series 30,50 & center allemaal bij elkaar

Piega Ace Series opvolger van de gevestigde TMicro luidsprekers

Zoals u kunt zien maken alle drie de luidsprekers van de gloednieuwe Ace serie indruk met hun eigentijds design. Tel daar de krachtige geluidsweergave bij op en Piega Switzerland presenteert een serie die weer over vele voordelen beschikt:

Uit te breiden tot volledig surroundsysteem.

Ruimtelijk, luchtig, precies en natuurlijk.

Compact volume en indrukwekkend rijke geluidsweergave.

Uitmuntend vakmanschap.

Laat u niet misleiden door het slanke uiterlijk van de Ace 50. De Ace 50 klinkt namelijk verrassend krachtig. De geoptimaliseerde, lage frequentie luidsprekerbehuizing straalt een enorm akoestisch vermogen uit voor basklanken die vol en helder klinken.

De Piega Ace 30 is ondanks zijn ietwat kleine afmetingen een absolute krachtpatser. Hij verbaast velen met zijn heldere en ruimtevullende geluidscapaciteiten.

Gecombineerd met een Piega Switzerland subwoofer, zal deze compacte luidspreker een geweldige keuze zijn, zelfs voor grotere kamers.

Piega Ace Series technologie

Bij Piega Switzerland blijven ze continue vertrouwen op hun beproefde AMT-1 Air Motion Transformer, mede ontworpen door PIEGA.

Met zijn extreem lichte, 24 x 36 mm gevouwen membraan en een krachtige magnetische aandrijving van hoogzuiver neodymium, zorgt hij voor een luchtig en gedetailleerd geluid.

Bovendien biedt hij een uitstekende transiëntrespons en de laagste vervormingsniveaus, waarmee hij de norm blijft zetten in zijn prijsklasse.

De “MDS” conusdrivers, ook ontwikkeld door PIEGA, zijn opnieuw ontworpen voor een verbeterde weergave in de lage en middenfrequenties en passen in het nieuwe kastontwerp.

Het resultaat is een indrukwekkend krachtige, heldere en diepe bas gecombineerd met een heldere en natuurlijke stemweergave.

Piega technologie en vakmanschap
Piega Ace Series draadloze luidsprekers

‘Piega Ace wireless’

Met de nieuwe ‘Piega Ace Wireless’ serie zullen zelfs de meest veeleisende muziekliefhebbers en home cinema enthousiastelingen geen compromissen meer hoeven te sluiten op het gebied van streaming.

Naast verschillende technische features, biedt de nieuwe Ace serie uitstekend PIEGA geluid voor een instapprijs die de moeite waard is. Net als het ontwerp.

De Ace Wireless-serie is verkrijgbaar in twee versies en drie kleurvarianten: de moderne vloerstaande luidsprekers Ace 50 Wireless en de verrassend groot klinkende ‘boekenplankluidspreker’ Ace 30 Wireless.

De zilveren en zwarte aluminium versies zijn nu verkrijgbaar in een gezandstraalde afwerking met een bijna fluweelachtig oppervlak. De derde variant schittert in een witgelakte afwerking. De discrete maar ontzagwekkende esthetiek is afkomstig van de Zwitserse ontwerper Stephan Hürlemann.

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.