Yamaha Audio

Yamaha Audio: ‘Feel True Sound!’

De naam doet al enigszins vermoeden waar de roots van dit audiomerk liggen, jawel in het land van de rijzende zon. Japan!

Als je wilt weten hoe de klank van een muziekinstrument realistisch dient te worden gereproduceerd, dan kun je bij de mensen van Yamaha wel aankloppen. 

Kennis wordt omgezet in uitstekend presterende stereo apparatuur, draadloze hifi luidsprekers en krachtige home cinema oplossingen. 

Het merk is er voor iedereen. In elke prijsklasse vindt iedere doelgroep een mooie oplossing.

 

Yamaha audio AV receiver

AV Receivers

Yamaha audio hifi systemen

Hifi systemen

Yamaha stereo versterkers

Stereo versterkers

Yamaha audio Multiroom-versterkers

Multiroom versterkers

Yamaha audio Draadloze Streaming Versterkers

Draadloze Streaming Versterkers

Yamaha audio luidsprekers

Luidsprekers

Yamaha MusicCast technologie

Het grootste deel van de Yamaha HiFi componenten is voorzien van Yamaha MusicCast technologie.

MusicCast is het multiroom streaming platform van Yamaha. Er is ook een MusicCast app beschikbaar op Android & Iphone en hiermee kunt u eenvoudig zelf een MusicCast infrastructuur opzetten in uw thuisnetwerk.

De configuratie van uw draadloze luidsprekers is binnen een paar klikken realiteit. Daarnaast kunt u ook een twee-kanaals stereo of meerkanaals surround configuratie in elke woonruimte realiseren binnen een paar klikken in de app.

Yamaha heeft haar MusicCast technologie geïntegreerd en een breed assortiment aan wireless luidsprekers, in audio streamers, cd spelers, receivers en als enige hifi fabrikant zelfs in een kwalitatief hoogwaardige platenspeler. Voor elke muziekliefhebber biedt Yamaha dus een MusicCast component waarmee er een hele nieuwe wereld van streaming audio opengaat. 

 

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen