Yamaha Audio

"
Aelive-Soesterberg-event

Yamaha Audio: ‘Feel True Sound!’

De naam doet al enigszins vermoeden waar de roots van dit audiomerk liggen, jawel in het land van de rijzende zon. Japan!

Als je wilt weten hoe de klank van een muziekinstrument realistisch dient te worden gereproduceerd, dan kun je bij de mensen van Yamaha wel aankloppen. 

Kennis wordt omgezet in uitstekend presterende stereo apparatuur, draadloze hifi luidsprekers en krachtige home cinema oplossingen. 

Het merk is er voor iedereen. In elke prijsklasse vindt iedere doelgroep een mooie oplossing.

 

Yamaha audio AV receiver

AV Receivers

Yamaha audio hifi systemen

Hifi systemen

Yamaha stereo versterkers

Stereo versterkers

Yamaha audio Multiroom-versterkers

Multiroom versterkers

Yamaha audio Draadloze Streaming Versterkers

Draadloze Streaming Versterkers

Yamaha audio luidsprekers

Luidsprekers

Yamaha MusicCast technologie

Het grootste deel van de Yamaha HiFi componenten is voorzien van Yamaha MusicCast technologie.

MusicCast is het multiroom streaming platform van Yamaha. Er is ook een MusicCast app beschikbaar op Android & Iphone en hiermee kunt u eenvoudig zelf een MusicCast infrastructuur opzetten in uw thuisnetwerk.

De configuratie van uw draadloze luidsprekers is binnen een paar klikken realiteit. Daarnaast kunt u ook een twee-kanaals stereo of meerkanaals surround configuratie in elke woonruimte realiseren binnen een paar klikken in de app.

Yamaha heeft haar MusicCast technologie geïntegreerd en een breed assortiment aan wireless luidsprekers, in audio streamers, cd spelers, receivers en als enige hifi fabrikant zelfs in een kwalitatief hoogwaardige platenspeler. Voor elke muziekliefhebber biedt Yamaha dus een MusicCast component waarmee er een hele nieuwe wereld van streaming audio opengaat. 

 

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.