Yamaha Audio: ‘Feel True Sound!’

De naam doet al enigszins vermoeden waar de roots van dit audiomerk liggen, jawel in het land van de rijzende zon. Japan!

Als je wilt weten hoe de klank van een muziekinstrument realistisch dient te worden gereproduceerd, dan kun je bij de mensen van Yamaha wel aankloppen. 

Kennis wordt omgezet in uitstekend presterende stereo apparatuur, draadloze hifi luidsprekers en krachtige home cinema oplossingen. 

Het merk is er voor iedereen. In elke prijsklasse vindt iedere doelgroep een mooie oplossing.

 

Yamaha audio AV receiver

AV Receivers

Yamaha audio hifi systemen

Hifi systemen

Yamaha stereo versterkers

Stereo versterkers

Yamaha audio Multiroom-versterkers

Multiroom versterkers

Yamaha audio Draadloze Streaming Versterkers

Draadloze Streaming Versterkers

Yamaha audio luidsprekers

Luidsprekers

Yamaha MusicCast technologie

Het grootste deel van de Yamaha HiFi componenten is voorzien van Yamaha MusicCast technologie.

MusicCast is het multiroom streaming platform van Yamaha. Er is ook een MusicCast app beschikbaar op Android & Iphone en hiermee kunt u eenvoudig zelf een MusicCast infrastructuur opzetten in uw thuisnetwerk.

De configuratie van uw draadloze luidsprekers is binnen een paar klikken realiteit. Daarnaast kunt u ook een twee-kanaals stereo of meerkanaals surround configuratie in elke woonruimte realiseren binnen een paar klikken in de app.

Yamaha heeft haar MusicCast technologie geïntegreerd en een breed assortiment aan wireless luidsprekers, in audio streamers, cd spelers, receivers en als enige hifi fabrikant zelfs in een kwalitatief hoogwaardige platenspeler. Voor elke muziekliefhebber biedt Yamaha dus een MusicCast component waarmee er een hele nieuwe wereld van streaming audio opengaat.