Streaming

Streaming audio voor de gewone muziekliefhebber en doorgewinterde hifi kenners

Streamen van audio en video met het massieve geluid van high end hifi apparatuur

Streaming van audio en video is aan een enorme opmars bezig. Het direct afspelen van audio of film vanaf een NAS of vanuit de gigantische muzikale bibliotheken van mediadiensten als Youtube, Spotify, Tidal of Qubuz is een tweede natuur geworden.

Streamen op een smartphone is populair, maar daar nemen we bij Aelivé geen genoegen mee. Streamen met het mooie en massieve geluid van high end hifi apparatuur is daarentegen voor velen het startschot van een nieuwe hobby.

Belangrijk is wel, dat voor een optimale beleving bij het streamen van audio en film, een goed netwerk nodig is. Enige technische kennis op dit vlak is dus gewenst. Geen zorgen. Onze specialisten voorzien de bezoekers van onze showroom van alle informatie op het gebied van streaming.

Volledig geintegreerde maatwerkoplossingen op streaming gebied

Voor een volledig overzicht bieden we bij Aelivé volledig geïntegreerde maatwerkoplossingen op streaming gebied. Met netwerkspelers van topmerken als Marantz, Naim audio & Linn audio hebben we premium installaties in huis die je kippenvel bezorgen in de woonkamer.

Uiteraard kunnen je smartphone en of tablet ook worden ingezet in een streaming omgeving. Opgeslagen muziek op je smartphone of tablet kan op die manier feilloos worden gestreamd naar de hierboven genoemde apparaten met een bluetooth verbinding.

In onze showroom in Soesterberg hebben we iPhones, iPads en laptops ter beschikking waarmee de diverse apparatuur kan worden bediend. Zo maken wij je graag enthousiast voor het streamen van audio en video.

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed!

Met dank aan de inspanningen en meedenken van eigenaar Martijn van Buren

Bas van Oort

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen