Streaming

Streaming audio voor de gewone muziekliefhebber en doorgewinterde hifi kenners

Streamen van audio en video met het massieve geluid van high end hifi apparatuur

Streaming van audio en video is aan een enorme opmars bezig. Het direct afspelen van audio of film vanaf een NAS of vanuit de gigantische muzikale bibliotheken van mediadiensten als Youtube, Spotify, Tidal of Qubuz is een tweede natuur geworden.

Streamen op een smartphone is populair, maar daar nemen we bij Aelivé geen genoegen mee. Streamen met het mooie en massieve geluid van high end hifi apparatuur is daarentegen voor velen het startschot van een nieuwe hobby.

Belangrijk is wel, dat voor een optimale beleving bij het streamen van audio en film, een goed netwerk nodig is. Enige technische kennis op dit vlak is dus gewenst. Geen zorgen. Onze specialisten voorzien de bezoekers van onze showroom van alle informatie op het gebied van streaming.

Volledig geintegreerde maatwerkoplossingen op streaming gebied

Voor een volledig overzicht bieden we bij Aelivé volledig geïntegreerde maatwerkoplossingen op streaming gebied. Met netwerkspelers van topmerken als Marantz, Naim audio & Linn audio hebben we premium installaties in huis die je kippenvel bezorgen in de woonkamer.

Uiteraard kunnen je smartphone en of tablet ook worden ingezet in een streaming omgeving. Opgeslagen muziek op je smartphone of tablet kan op die manier feilloos worden gestreamd naar de hierboven genoemde apparaten met een bluetooth verbinding.

In onze showroom in Baarn hebben we iPhones, iPads en laptops ter beschikking waarmee de diverse apparatuur kan worden bediend. Zo maken wij je graag enthousiast voor het streamen van audio en video.

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed!

Met dank aan de inspanningen en meedenken van eigenaar Martijn van Buren

Bas van Oort

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017