Multiroom Speakers

In iedere woonruimte muziek en films beschikbaar

Ontgrendel de wereld van multiroom audio en multiroom speakers 

Overal in huis luisteren naar je favoriete muziek. Laat je gasten wegdromen bij sfeerverhogende achtergrondmuziek. Ervaar een rustgevende melange van geluid, waarvan geen enkel bestanddeel zich onderscheidt en dus de aandacht afleidt.

Laat het luisteren van muziek je niet te beperken tot één ruimte. Ontgrendel de wereld van multiroom audio en stream draadloos al je favoriete afspeellijsten door je hele huis. Dit alles met de naadloze controle vanaf je Iphone, Ipad en Mac. Alle ruimtes in je woning kunnen worden uitgerust met de mogelijkheid om muziek of film te beleven zonder dat in elke ruimte apparatuur staat opgesteld.

Een zogeheten multiroom oplossing biedt je de mogelijkheid om in iedere ruimte onafhankelijk van elkaar muziek, (internet)radio, film te beleven.

Rijk kamervullend geluid met multiroom audio

Het mooie van multiroom oplossingen is dat het hele gezin er snel mee uit de voeten kan. Een eenvoudige setup via 1 app maakt dit mogelijk. Waar je, je ook bevindt in het huis, met een multiroom audiosysteem vul je iedere kamer afzonderlijk of tegelijk met rijk, kamervullend geluid.

Daarnaast is een multiroom audiosysteem eenvoudig uit te breiden. Wil je een extra speaker in de tuin installeren? Plaatsen, koppelen, klaar!

Laat je gasten niet alleen in de woonkamer, maar ook in de keuken of hal genieten van de fenomenale high-fidelity-prestaties van de Linn speakers, KEF luidsprekers en laat ze kracht en emoties ervaren van hoe de regisseur of componist van de muziek ze bedoeld heeft.

Multiroom speakers bij nieuwbouw of renovatieprojecten

Nieuwbouwprojecten kennen vele uitdagingen. Een goede voorbereiding is essentieel als je, je huis toekomstbestendig wilt maken met het comfort van alle smart mogelijkheden. In een nieuwbouwhuis kunnen alle smart home oplossingen worden geïntegreerd. 

Niets staat heerlijke filmavonden meer in de weg, wanneer je met 1 druk op de knop de onzichtbare inwall speakers van Amina hun werk laat doen.

Voordat het echter zo ver is en nog voordat de eerste paal de grond in gaat, vinden we het belangrijk al je wensen in kaart te brengen.

Bouwtekeningen gelden als belangrijk vertrekpunt om de voorzieningen en de structuur van de woning in kaart te brengen. Het resultaat is een gedegen advies waarin we o.a. de ideale plaatsingen van audio, tv, kabels en bedradingen accentueren in de nieuw te bouwen woning. 

Bij Aelivé bereiden we jouw nieuwe woning voor op de toekomst.

Wil je meer informatie over de multiroom mogelijkheden voor jouw woning?

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017