Soesterberg - 0346 - 351 543

In iedere ruimte van uw huis al uw muziek en films beschikbaar

Muziek luisteren hoeft zich niet te beperken tot één ruimte. In een woonhuis zijn nu eenmaal meerdere verblijfsruimten die alle kunnen worden uitgerust met de mogelijkheid om muziek of film te beleven zonder dat in elke ruimte apparatuur staat opgesteld. Een zogeheten multiroom-oplossing biedt gebruikers in éénzelfde woonhuis de mogelijkheid om in iedere ruimte onafhankelijk van elkaar muziek, (internet)radio, film, of wat dan ook te beleven.

Voor diegenen die grote plannen hebben, en dan doelen we op nieuwbouw of renovatie, is het zinvol om in een vroeg stadium te kijken naar een multiroom audio/video systeem, waarbij we iedere ruimte kunnen opleveren zonder draden en componenten. In plaats daarvan krijgt iedere ruimte een bedieningspaneeltje waarbij u de totale muziekcollectie en radio (en evt. meer) binnen handbereik hebt. U bent dus direct van uw slingerende cd-hoesjes af. Maar ook voor bestaande bouw bieden wij oplossingen om multiroom muziek en film te kunnen beleven.

Wij leveren systemen die uw huis echt naar een hoger beleefniveau tillen. Onze systemen zijn zo eenvoudig te bedienen dat u het elke dag standaard zult gebruiken. We zouden al onze klanten die een dergelijk systeem hebben als referentie kunnen gebruiken; ze zullen u allen even positief te woord staan.