En alweer blijkt Aelivé de beste Control4 Dealer

Domotica is vaak niet één product of systeem. Domotica is de samenwerking tussen diverse producten, zodat u als klant de baas bent over uw moderne huis, met daarin alle snufjes.

Deze visie leverde ons nu voor de derde maal de titel “control4 dealer of the year” op. Vanuit deze visie hebben we in onze showroom dan ook enorme hoeveelheden apparatuur die onderling met elkaar samenwerken. In ons geval middels Control4.

Zo kunnen we onze klanten het beste informeren en we beschikken over de grootste kennis rondom het gemakkelijk bedienbaar maken van allerhande apparatuur in moderne huizen.

We hebben de beste showrooms en ze zijn vrij toegankelijk! Afgelopen jaar investeerden we de nodige aandacht in onze showrooms om ze helemaal up to date te houden. Vandaar dat een bezoeker die meer van domotica wil weten bij Aelivé een perfect beeld krijgt.

Een bezoek is zeker de moeite waard, aldus ons klantenpanel. Dus kom achter de computer vandaan en kom naar Aelivé hifi en domotica. We beschikken in beide showrooms over alle mogelijkheden, dus kies gerust voor de dichtstbijzijnde.

“Tegenwoordig oriënteert iedereen zich via internet. En dat is ook prima, want je moet ergens beginnen en internet is zeer geschikt voor een eerste oriëntatie. Het gevaar loert alleen dat je zoveel over je heen krijgt, dat je echt niet weet wat voor jou het handigst is.  Vaak worden producten de hemel in geprezen, maar blijkt dat louter commercieel van aard. Pas dus goed op en ga voor je eigen belevingswereld en niet voor die van een ander.” Aldus de oprichter en eigenaar van Aelivé: Martijn van Buren.

Vlakken waarop Aelivé uitmuntend scoort als het gaat om klantadvies:

  • Audio
  • Video
  • Multimedia
  • Thuisbioscopen
  • Verlichting en gebouw beheer
  • Het thuisnetwerk
  • Aanvliegen van een bouwtraject (voorkom eilandjes op de bouw, waarvan u uiteindelijk de dupe wordt)

Maak een afspraak om uw mogelijkheden inzichtelijk te maken.

Foto gemaakt tijdens de uitreiking van de award op ISE AMSTERDAM

Foto gemaakt tijdens de uitreiking van de award op ISE AMSTERDAM:

vlnr; Arnaud Bos (Aelivé), Juan Pablo Boz (Sales director EMEA Control4) Dave Stienlet (Territory sales manager EMEA, Martijn van Buren (Aelivé), Mario Clabot (Mpro Control4 distributor), Jaap Gereadts (Aelivé) en Bryce Judd (Senior vice president, Global Sales Control4)