In de Aelivé showroom van Soesterberg hebben we met gepaste trots, een heuze “Custom soundwall” gecreëerd.

Bij Aelivé zijn wij altijd op zoek naar de mooiste maar ook de meest praktische toepassingen van audio en video. Een oplossing als deze mocht daarom natuurlijk niet ontbreken.

De naam zegt het natuurlijk al, de Custom soundwall is volledig naar smaak aan te passen. Bij de oplossing in Soesterberg hebben wij gekozen voor 3x de KEF … inbouwspeakers voor beide front luidsprekers en de centerspeaker.

Daarnaast hebben wij er hier ook voor gekozen, om de 2 subwoofers (KEF … ) in de wand te integreren. Samen met de 2 Piega AP 1.2 speakers aan het plafond voor de surround kanalen, hebben we een hoogwaardige 5.2 Dolby Surround opstelling gecreëerd.

Deze opstelling is dus niet alleen heel mooi voor in een woonkamer waar mensen geen speakers in het zicht willen. Maar ook geweldig voor in een Home Cinema ruimte. Door middel van het feit dat deze opstelling volledig aan te passen is, is hij zelfs geschikt voor de kleinste home cinema ruimtes!

Volledig geïntegreerd in elk interieur

Naast dat we een hele mooie oplossing kunnen creëren voor het feit dat mensen de speakers niet in het zicht willen hebben. Moet het geheel natuurlijk ook naadloos kunnen aansluiten in elke ruimte en in elk interieur.

Wij hebben een breed aanbod in verschillende stoffen, die we in de wand kunnen verwerken. Dus of u nu een hele neutrale of uitgesproken kleur wilt, wij bieden het allemaal.

Naast de verschillende stoffen kunnen we de wand natuurlijk ook uitrusten met (weggewerkte) led verlichting.