Marantz

"
Aelive-Soesterberg-event

Marantz audio

Saul Marantz, de legende achter het merk Marantz, was een echte pionier op het gebied van HiFi.

Omringd door muziek, vond Marantz dat er geen enkel audiosysteem aan zijn hoge eisen voldeed in het begin van de jaren ’50. Hij bedacht een compleet nieuw architectonisch idee voor geluidsreproductie en bouwde met zijn kennis en vaardigheid in de elektrotechniek de ‘Audio Consolette’.

In 1953 werd Saul’s project een bedrijf en werd de ‘Marantz Audio Company’ geboren vanuit zijn woonplaats in New York.

De producten van Marantz zijn ontworpen door de meest ervaren mensen ter wereld en ze voldoen aan de hoogste normen die door de experts in Japan zijn vastgesteld.
In heel Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika ondersteunen ze hun klanten met alles wat ze nodig hebben.

Vandaag de dag kunt u Marantz overal ter wereld bereiken en aanraken.

Marantz productlijn

Marantz versterker in woonkamer

Marantz versterker

Marantz av receiver in woonkamer

Marantz AV receiver

Marantz draaitafel

Marantz platenspeler

Marantz cd speler

Marantz cd speler

Marantz netwerk audio speler in woonkamer

Marantz netwerk audio speler

Marantz audio systeem
Binnenkant van een Marantz
Marantz audio speler op een bijzet tafel
marantz audio systeem

Maximaal kijk-en luisterplezier met Marantz

Of het nu gaat om de meest gebruikte modellen zoals de SR5008, SR6008 of SR7008, met alle modellen kunnen wij maximaal kijk- en luisterplezier realiseren. En dat niet alleen; Marantz in combinatie met onze Control4 automatisering levert een set-up op, waarbij u nog meer baas bent over uw apparatuur. Het is bovendien enorm gebruiksvriendelijk.

Aelivé garandeert altijd de beste prijs!

Bij Aelivé krijgt u altijd het meeste plezier voor iedere euro. Waarom? Omdat we iedere klant op handen dragen juist ook de Marantz klant. Met Marantz bedienen wij de brede markt. Dat wil zeggen iedereen die wil, kan zich een Marantz veroorloven en daarmee kunnen we eigenlijk iedereen helpen.

Van stereo tot home cinema liefhebbers en van normaal tot intensief gebruik; wij hebben voor u een geschikt product. Wij geven u een kort overzicht: het assortiment van Marantz bestaat grofweg uit twee lijnen de stereo lijn met recht toe recht aan nette stereo apparatuur.

Daarnaast zijn er de home cinema componenten, die gecombineerd met blu-ray spelers of media streamers een bioscoop ervaring bieden. Voor beide lijnen geldt; het begint bij een bescheiden kwaliteit en dat loopt al naar gelang de wens op tot bijna high end niveau.

Maak kennis met de specialisten van Aelivé HiFi & Smarthomes 

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.