Piega Coax center 211

"
Aelive-Soesterberg-event

Piega Coax Center 211; Een klassieke centerluidspreker

De Coax Gen2 serie wordt gecompleteerd door de Coax Center 211, een klassieke centerluidspreker voor uw high-end woning, die perfecte filmavonden belooft op het hoogste geluidskwaliteitsniveau.

Samen met twee woofers ontvouwt de nieuwe C212+ coax-driver zijn volledige dynamiek en inspireert hij met zijn even natuurlijke als levendige klankdiversiteit.

De “Tension Improve Module 2” (TIM2) zet de kast onder gecontroleerde spanning om kastresonanties effectief te kalmeren.

De elegant gevormde luidsprekerkast, ontworpen door Stephan Hürlemann, is een visueel hoogtepunt in elke kamer.

COAXIALE RIBBON C112+

TIM2

Tijdloos design

Aelivé heeft de Piega Coax 211 opgenomen in de showroom

Kortom echt een aanrader om te overwegen. Kom langs voor een Piega fijnproeverij.

Kenmerken van de Piega Coax Center 211

De nieuwe C112+ coaxiale ribbon inspireert met zijn al even natuurlijke en levendige klankdiversiteit.

De “Tension Improve Module 2” (TIM2) zet de kast onder gecontroleerde spanning om kastresonanties effectief te kalmeren.

De elegant gevormde luidsprekerkast, ontworpen door Stephan Hürlemann, is een visueel hoogtepunt in elke kamer.

Twee 160 mm UHQD woofers zorgen voor een uitstekende spraakverstaanbaarheid. Het center past perfect in het levendige en natuurlijke geluidsbeeld van de Coax-serie.

De buitengewone behuizing van naadloos geëxtrudeerd aluminium stelt nieuwe kwaliteitsnormen onder ’s werelds hoogst aangeschreven luidsprekers.

 

 

 

Piega Switzerland Coax Center 211 in woonkamer (1)

Specificaties van de Piega Coax Center 211

 • Design: 3-weg systeem middenluidspreker
 • Aanbevolen versterkervermogen: 20 – 250 watt.
 • Gevoeligheid: 90 db/W/m
 • Impedantie: 4 ohm.
 • Frequentieresponse: 35 Hz – 50 kHz
 • Uitrusting:
  2 × 160 mm UHQD woofers.
  1 × C112+ coaxiale ribbon.
 • Cabinet: Geëxtrudeerd aluminium met Tension Improve Module 2 (TIM2).
 • Afmetingen (H x B x D): 21 × 62 × 31 cm.
 • Gewicht: 21 kg.
 • Kleurvarianten:
  – Aluminium behuizing geborsteld, zilver / luidsprekerrooster doek zilver.
  – Aluminium behuizing geborsteld, zwart geanodiseerd / luidsprekerrooster doek zwart.
  – Aluminium behuizing, wit gelakt / luidsprekerrooster doek wit.

Kom de Piega Coax 611 ervaren in onze showroom!

Het is vrijwel onmogelijk om online ook maar een klein beetje mee te geven, van wat er aan geluid uit deze Piega Coax 611 komt. Naast de 611 hebben we ook de Coax 411 staan of de Piega Premium lijn en de Piega Ace series.

Het allerbeste wat Piega Switzerland te bieden heeft moet je ervaren in een showroom.

We nodigen u van harte uit in onze showroom in Soesterberg om deze luidsprekers uit deze exclusieve serie te komen ontdekken.

Martijn van Buren eigenaar Aelive
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.