Piega Premium

"
Aelive-Soesterberg-event
Piega-Switzerland---PREMIUM-C---Homepagina

Piega Premium series

Vernieuwd qua vormgeving

De techniek heeft een upgrade gehad!

Aluminium behuizing heeft een flinke metamorfose ondergaan

Uitmuntend vakmanschap.

Hierdoor is de gehele constructie ongeveer dertig procent stijver geworden. Dit zorgt voor minder interne staande golven. Dat heeft een positief effect op de midden en laag weergave. Alle nieuwe Premium modellen zijn uitgevoerd met de nieuwste Ribbon technologie.

Deze ribbon tweeters worden eigenlijk toegepast in alle Premium en Coax modellen. Vlaggenschip 701 heeft tevens een extra grote Ribbon unit. Kortom; ook hier zijn weer tal van nieuwe technieken toegepast. 

Piega heeft echter het unieke eigen karakter weten te behouden. Alle nieuwe Piega Premium modellen zijn natuurlijk verkrijgbaar in aluminium, zwart en in het wit.

Piega premium luidsprekers

Piega Premium lijn is compact

De nieuwe Premium lijn van Piega bestaat uit de 301 monitor speaker en twee vloerstaanders: de 501 en 701. De gehele lijn is compact van formaat. Zo is de Piega Premium 301 maar 34 centimeter hoog, 18 centimeter breed en 23 centimeter diep.

De Piega Premium 501 kent een formaat van 101 centimeter hoog, 16 centimeter breed en 21 centimeter diep. En zelfs de Piega Premium 701 is compact te noemen.

Met zijn 106 centimeter hoog, 18 centimeter breed en 23 centimeter diep.

Vlaggenschip 701 heeft als extraatje; een extra grote LDR ribbon unit.

Dezelfde techniek is voor o.a. de laatste Coax-modellen gebruikt, die sinds vorig jaar op de markt zijn gekomen.

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.