Piega-Switzerland---PREMIUM-C---Homepagina

Piega Premium series

Vernieuwd qua vormgeving

De techniek heeft een upgrade gehad!

Aluminium behuizing heeft een flinke metamorfose ondergaan

Uitmuntend vakmanschap.

Hierdoor is de gehele constructie ongeveer dertig procent stijver geworden. Dit zorgt voor minder interne staande golven. Dat heeft een positief effect op de midden en laag weergave. Alle nieuwe Premium modellen zijn uitgevoerd met de nieuwste Ribbon technologie.

Deze ribbon tweeters worden eigenlijk toegepast in alle Premium en Coax modellen. Vlaggenschip 701 heeft tevens een extra grote Ribbon unit. Kortom; ook hier zijn weer tal van nieuwe technieken toegepast. 

Piega heeft echter het unieke eigen karakter weten te behouden. Alle nieuwe Piega Premium modellen zijn natuurlijk verkrijgbaar in aluminium, zwart en in het wit.

Piega premium luidsprekers

Piega Premium lijn is compact

De nieuwe Premium lijn van Piega bestaat uit de 301 monitor speaker en twee vloerstaanders: de 501 en 701. De gehele lijn is compact van formaat. Zo is de Piega Premium 301 maar 34 centimeter hoog, 18 centimeter breed en 23 centimeter diep.

De Piega Premium 501 kent een formaat van 101 centimeter hoog, 16 centimeter breed en 21 centimeter diep. En zelfs de Piega Premium 701 is compact te noemen.

Met zijn 106 centimeter hoog, 18 centimeter breed en 23 centimeter diep.

Vlaggenschip 701 heeft als extraatje; een extra grote LDR ribbon unit.

Dezelfde techniek is voor o.a. de laatste Coax-modellen gebruikt, die sinds vorig jaar op de markt zijn gekomen.