Soesterberg - 0346 - 351 543

Aelivé is de Linn dealer voor regio Amersfoort

Aelivé hifi beschikt over de grootste demovoorraad Linn van Nederland! Met Amersfoort op steenworp afstand bieden wij vanuit onze showroom in Soesterberg maximale begeleiding bij het aankopen van een Linn audio systeem.

Wie een Linn installatie overweegt, denkt na over een product dat ontworpen en gemaakt is om op alle fronten te excelleren. Muziek beluisterd via Linn apparatuur bezorgd dan ook altijd een hoogwaardige beleving. Bewust of onbewust leeft bij iedere gebruiker het besef dat hij of zij echt contact heeft met uitvoerende musici.

De prijs van Linn apparatuur varieert per productlijn. Met de Majik serie als hoogwaardige basislijn maakt Linn kwaliteit toegankelijk voor een groot publiek. Een stapje hoger biedt de Selekt en Akurate lijn hetzelfde qua functionaliteit, alleen de precisie neemt toe. Voor velen is de Akurate serie dan ook een lang gekoesterde wens. En dan is er nog de befaamde Linn Klimax. De prijs van Linn Klimax apparatuur mag dan boven de gemiddelde waarde van een goed hifi systeem uitsteken, maar we spreken dan ook niet meer van “goed, beter of best”.  Met Klimax bieden we u de top van wat technisch mogelijk is.

In Soesterberg showen we ook Klimax apparatuur en zodoende kunnen we Linn in al zijn facetten laten horen en zien. Muziek via Linn is een beleving die nog niet door iedereen wordt ervaren, wij van Aelivé brengen het bezit van Linn een stap dichterbij. In Amersfoort en omstreken groeit het Linn-bezit gestaag en de enthousiaste reacties van onze clientèle bevestigen onze overtuiging dat echte kwaliteit iets moois toevoegt aan uw woning.

Functionaliteit

Naast de kwaliteit is er de functionaliteit. Hierover zijn we snel uitgesproken. Feitelijk zijn alle connecties met randapparatuur mogelijk; van smartphones tot en met tablets. Ook de connectie met het door ons geleverde domotica systeem Control4 is perfect geregeld.  In onze showroom in Soesterberg kunnen we u een volledig inzicht bieden.

Kijk ook eens op de website van Linn: https://www.linn.co.uk/

Afbeeldingsresultaat voor linn lineup