Piega Coax 311 LTD

"
Aelive-Soesterberg-event
Piega Coax 311 LTD zwart

Piega Coax 311 LTD; Perfecte alternatief voor vloerstaande luidsprekers

De Coax 311 LTD compacte luidspreker is het perfecte alternatief voor vloerstaande luidsprekers en kan discreet op een plank worden geplaatst.

De coaxiale PIEGA ribbon dekt het gehele midden- en hoge frequentiebereik, terwijl een 16 cm woofer zorgt voor een solide basfundament.

Een boekenplankluidspreker die aan de hoogste verwachtingen voldoet.

COAX RIBBON

WOOFER VAN 16 CM

ELEGANT DESIGN

Kom het ervaren bij Aelivé Hi-Fi & Smarthomes in de showroom

Kom langs voor een Piega fijnproeverij.

Piega brengt volume in uw woonkamer

Piega Switzerland kent zijn sterke punten, maar ook die van anderen. De woofers van de gerenommeerde chassisfabrikant SEAS bieden een krachtige basweergave van de hoogste klasse. Deze luidspreker wordt geleverd met een 160 mm UHQD woofer.

Aluminium is het ideale materiaal voor luidsprekerkasten dankzij de uitstekende akoestische eigenschappen en het elegante uiterlijk.

Een groot membraanoppervlak met een diameter van 16 cm stelt de Coax 311 LTD in staat een krachtige bas te leveren.

Het uiterst elegante design met de afgeronde kastvorm aan de achterkant is tijdloos en biedt een prachtig visueel hoogtepunt in elke woonkamer.

 

Specificaties van de Piega Coax 311 LTD

 

 • Aanbevolen versterkervermogen: 20 – 200 Watt.
 • Gevoeligheid: 90 db/W/m
 • Impedantie: 4 ohm.
 • Frequentieresponse: 35 Hz – 50 kHz.
 • Uitrusting:
  – 1 x 160 mm UHQD woofer
  – 1 x C112 coaxiale ribbon
 • Afmetingen (H x B x D): 41 × 22 × 25 cm.
 • Gewicht: 15 kg.
 • Ontwerpbeginsel: 3-weg systeem boekenplank luidspreker.
 • Kleurvarianten:
  – Aluminium behuizing geborsteld, zilver / luidsprekergrille doek zilver
  – Aluminium behuizing geborsteld, zwart geanodiseerd / luidsprekerrooster doek zwart
  – Aluminium behuizing, wit gelakt / luidsprekerrooster doek wit
 • Aansluitingen: Bi-Wiring / Multi-Connectoren.

Kom de Piega Switzerland luidsprekers ervaren in onze showroom!

Het is vrijwel onmogelijk om online ook maar een klein beetje mee te geven, van wat er aan geluid uit de Piega Coax 311 LTD komt. Hetzelfde geldt voor de Coax 511 LTD en de Coax 711 LTD staan of de Piega Premium lijn en de Piega Ace series.

Het allerbeste wat Piega Switzerland te bieden heeft moet je ervaren in een showroom.

We nodigen u van harte uit in onze showroom in Soesterberg om deze luidsprekers uit deze exclusieve serie te komen ontdekken.

Martijn van Buren eigenaar Aelive
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.