Piega Coax 511 LTD

"
Aelive-Soesterberg-event
Piega Coax 511 LTD grijs

Piega Coax 511 LTD; Prachtige en resonantievrije aluminium behuizing!

Zelfs veeleisende HiFi fans met middelgrote woonkamers kunnen genieten van de unieke geluidscultuur van onze coaxiale midrange tweeter linten.

De extreem krachtige bas van de Coax 511 LTD is te danken aan het grote membraanoppervlak. Twee woofers en twee passieve membranen.

De spanning verbeterende modules (TIM) speciaal ontwikkeld door PIEGA voorziet de gehele kast van een gecontroleerde spanning en voorkomt zo zelfs de geringste kast trillingen.

Aluminium is het ideale materiaal voor luidsprekerkasten dankzij de uitstekende akoestische eigenschappen en het elegante uiterlijk.

C112 COAXIAL RIBBON

TIM

Aluminium cabinets

Kom het ervaren bij Aelivé Hi-Fi & Smarthomes in de showroom

Kom langs voor een Piega fijnproeverij.

Tweeter midrange systeem van topklasse

De filigraan en ongelooflijk lichte folies van de Coax ribbon hebben aanzienlijk meer oppervlakte en vereisen minder beweging dan de diafragma’s van conventionele midrange tweeter luidsprekers.

Hierdoor klinkt de Coax 511 LTD ongelooflijk luchtig, dynamisch en impulsief.

Het zorgt er ook voor dat de frequenties die door het coax lint worden uitgezonden altijd in fase aankomen, ongeacht de luisterpositie.

Daarom klinken PIEGA Coax-luidsprekers in elke ruimte “juist”.

 

Specificaties van de Piega Coax 511 LTD

 

 • Aanbevolen versterkervermogen: 20 – 250 watt.
 • Gevoeligheid: 90 db/W/m
 • Impedantie: 4 ohm.
 • Frequentieresponse: 32 Hz – 50 kHz
 • Uitrusting:
  – 2 × 160 mm UHQD woofer
  – 2 × 160 mm UHQD passieve radiatoren
  – 1 x C11 coaxiaal lint
 • Afmetingen (H x B x D): 115 × 22 × 25 cm.
 • Gewicht: 32 kg.
 • Ontwerpbeginsel: 3-weg systeem vloermodel luidspreker.
 • Kleurvarianten:
  – Aluminium behuizing geborsteld, zilver / luidsprekergrille doek zilver
  – Aluminium behuizing geborsteld, zwart geanodiseerd / luidsprekerrooster doek zwart
  – Aluminium behuizing, wit gelakt / luidsprekerrooster doek wit
 • Aansluitingen: Bi-Wiring / Multi-Connectoren.

Kom de Piega Switzerland luidsprekers ervaren in onze showroom!

Het is vrijwel onmogelijk om online ook maar een klein beetje mee te geven, van wat er aan geluid uit de Piega Coax 511 LTD, de Coax 711 LTD en de Piega Coax 311 LTD komt. Hetzelfde geldt voor de Coax 711 LTD staan of de Piega Premium lijn en de Piega Ace series.

Het allerbeste wat Piega Switzerland te bieden heeft moet je ervaren in een showroom.

We nodigen u van harte uit in onze showroom in Baarn om deze luidsprekers uit deze exclusieve serie te komen ontdekken.

Martijn van Buren eigenaar Aelive
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.