Echte event toppers!

State of the art techniek zorgt voor flink wat meer beleving. Dat geldt voor een Audi maar zeker ook voor onze beeld- en geluidsapparatuur. We willen iedereen bedanken die bij ons op de stand was en waar we zo enthousiast met hebben kunnen spreken.

We showden in het pand van Audi de Koning drie belangrijke spelers uit ons arsenaal:

Kaleidescapefilmmanagement systeem dat met kop en schouders beschikt over de beste kwaliteit en niet te vergeten bedieningsgemak. Wij toonden: de Kaleidescape Cinema One; een compacte plug en play speler waar u uw hele filmcollectie op kwijt kunt.

Naim audio – Het high-end merk uit Salisbury Engeland, dat zich al jaren dusdanig verdienstelijk maakt op het gebied van prachtige muziekweergave, dat zelfs Bentley heeft gevraagd of Naim ook niet en audio systeem voor de nieuwe wagens wil leveren. Wij toonden: de  Naim Super Uniti; een krachtige alles-in-één stereo speler die menige stereo toren laat verbleken.

Linn audio – Nog een high-end merk dat op het gebied van precisie en techniek een ereplaats heeft verdient in de wereld van muziekweergave. Wij toonden een sneak preview van het nieuwe Linn Akurate Exakt systeem, waarbij de muziek tot in de luidspreker digitaal blijft en zodoende pas op het allerlaatste moment zonder verlies wordt weergegeven.