Met de Linn Selekt DSM komt Linn met een fenomenale netwerkspeler op de markt. Naast alleen een hoogwaardige streamer is hij ook verkrijgbaar met ingebouwde versterker en ook met Linn Exakt. Hij neemt zijn plek in tussen de huidige streamers/versterkers van de Linn Majik en Linn Akurate serie.

 

Meer over de nieuwe Linn Selekt DSM

Natuurlijk spelen wij onze muziek tegenwoordig graag digitaal af. Maar naast dat er een aansluiting aanwezig is voor uw vertrouwde draaitafel, heeft Linn er natuurlijk weer alles aan gedaan om de beleving van het analoge geluid ook weer te geven tijdens het beluisteren van uw digitale muziek collectie. Gedetailleerde muziekinformatie verschijnt nu tevens ook op het nieuwe zwarte OLED-display. Linn heeft ook bij de Selekt weer gebruik gemaakt van de beste en meest hoogwaardige componenten.

Naast dat het technisch weer een hoogstaand stukje technologie is, mag het vernieuwende design er natuurlijk ook wezen. Met de schitterende glazen draaiknop op de bovenkant, wat volgens ons alleen al op een heus juweel lijkt. En door de 6 programmeerbare knoppen die aanvoelen als piano toetsen, is deze streamer ook zeer gebruiksvriendelijk voor als je even geen app wilt gebruiken.

Wij zijn zelf erg enthousiast over dit nieuwe wonder van de Schotse fabrikant, en staan daarom ook te popelen om u kennis te laten maken met dit prachtige stukje techniek. Neem daarom snel contact op met één van onze medewerkers en laat u verleiden door de Linn Selekt DSM