Stewart Filmscreen: ‘De kunst van innovatie en het vertrouwen op tradities’

Zet een groep dromers, ontwerpers en vooruitstrevende denkers bij elkaar die ongeloofelijke kijkervaringen wilen maken en je hebt een succesvolle formule voor een bedrijf in de projectieschermenindustrie.

Producten die met integriteit worden ontworpen en met de achterliggende gedachten worden gemaakt, dat deze producten heel lang mee kunnen.

Als je Hollywood laat schitteren van opwinding. Als je home cinema’s laat gloeien van verwondering en als je conferentiezalen kan laten schitteren van inspiratie, dan mag je, je met recht een wereldspeler van formaat noemen.

Tot op moleculair niveau zien we handgemaakte verfijning terug in de producten. Stewart Filmscreen doet het zelf. Van begin tot eind.

Ze beginnen met ruwe kunststofharsen en pigmenten, ze voegen ze samen en vormen ze om tot afgewerkte stoffen en gaan door met het doordacht ontwerpen en construeren van frames.

 

Stewart Filmscreen in een zaal
Stewart Filmscherm aan antieke balken uit Frankrijk (1)

Stewart Filmscherm project in Bergambacht

Voor dit Stewart filmscherm project liet de klant antieke balken uit Frankrijk komen om de Stewart filmscherm in te verwerken en waar wij ons project aan op konden hangen.

Gebruikersgemak staat centraal binnen dit project. Dit was tevens een belangrijke wens van de klant.

Een multiroom en audio installatie in 1. 

Welke merken zijn er toegepast binnen dit project? 

Stewart Filmscreen binnen

25 verschillende schermmaterialen om aan de eisen van elke projectieomgeving te voldoen

Er is niet ‘one size fits all’ oplossing. Er zijn verschillende factoren in een ruimte die allemaal invloed hebben op het beeld op het scherm.

  • Zitplaatsen in een ruimte
  • Omgevingsverlichting

Stewart maakt meer dan 25 verschillende schermmaterialen om aan de eisen van elke projectieomgeving te voldoen. Zoals altijd wordt elk scherm zorgvuldig op maat gemaakt voor uw specifieke toepassing.

Uniformiteit en kleurnauwkeurigheid zijn bepalend voor de kwaliteit. De projectieschermen van Stewart Filmscreen leveren ongeacht de hoek van waar u kijkt, uniforme kleuren.  Bovendien kunt u er zeker van zijn dat de kleuren die uit uw projector komen niet worden gewijzigd door het scherm.

Wanneer grote filmproductiebedrijven een scherm nodig hebben voor hun postproductie-editing en voor hun vertoningsruimtes, komen ze naar Aelivé in Baarn.

Deze ongeëvenaarde schermen leveren de visie van de regisseur – om hun films te zien in ware, levensechte kleuren en met een uniformiteit van het midden tot tot aan de randen rondom.

Als u een Stewart projectiescherm aanschaft weet u 1 ding zeker. U kiest voor een duurzame oplossing. Veel van onze klanten geven aan meerdere projectie upgrades hebben moeten doen bij andere projectieschermen.

Dat is bij de projectieschermen van Stewart Filmscreen geen zorg meer.