Stewart Filmscreen

"
Aelive-Soesterberg-event

Stewart Filmscreen: ‘De kunst van innovatie en het vertrouwen op tradities’

Zet een groep dromers, ontwerpers en vooruitstrevende denkers bij elkaar die ongeloofelijke kijkervaringen wilen maken en je hebt een succesvolle formule voor een bedrijf in de projectieschermenindustrie.

Producten die met integriteit worden ontworpen en met de achterliggende gedachten worden gemaakt, dat deze producten heel lang mee kunnen.

Als je Hollywood laat schitteren van opwinding. Als je home cinema’s laat gloeien van verwondering en als je conferentiezalen kan laten schitteren van inspiratie, dan mag je, je met recht een wereldspeler van formaat noemen.

Tot op moleculair niveau zien we handgemaakte verfijning terug in de producten. Stewart Filmscreen doet het zelf. Van begin tot eind.

Ze beginnen met ruwe kunststofharsen en pigmenten, ze voegen ze samen en vormen ze om tot afgewerkte stoffen en gaan door met het doordacht ontwerpen en construeren van frames.

 

Stewart Filmscreen in een zaal
Stewart Filmscherm aan antieke balken uit Frankrijk (1)

Stewart Filmscherm project in Bergambacht

Voor dit Stewart filmscherm project liet de klant antieke balken uit Frankrijk komen om de Stewart filmscherm in te verwerken en waar wij ons project aan op konden hangen.

Gebruikersgemak staat centraal binnen dit project. Dit was tevens een belangrijke wens van de klant.

Een multiroom en audio installatie in 1. 

Welke merken zijn er toegepast binnen dit project? 

Stewart Filmscreen binnen

25 verschillende schermmaterialen om aan de eisen van elke projectieomgeving te voldoen

Er is niet ‘one size fits all’ oplossing. Er zijn verschillende factoren in een ruimte die allemaal invloed hebben op het beeld op het scherm.

  • Zitplaatsen in een ruimte
  • Omgevingsverlichting

Stewart maakt meer dan 25 verschillende schermmaterialen om aan de eisen van elke projectieomgeving te voldoen. Zoals altijd wordt elk scherm zorgvuldig op maat gemaakt voor uw specifieke toepassing.

Uniformiteit en kleurnauwkeurigheid zijn bepalend voor de kwaliteit. De projectieschermen van Stewart Filmscreen leveren ongeacht de hoek van waar u kijkt, uniforme kleuren.  Bovendien kunt u er zeker van zijn dat de kleuren die uit uw projector komen niet worden gewijzigd door het scherm.

Wanneer grote filmproductiebedrijven een scherm nodig hebben voor hun postproductie-editing en voor hun vertoningsruimtes, komen ze naar Aelivé in Baarn.

Deze ongeëvenaarde schermen leveren de visie van de regisseur – om hun films te zien in ware, levensechte kleuren en met een uniformiteit van het midden tot tot aan de randen rondom.

Als u een Stewart projectiescherm aanschaft weet u 1 ding zeker. U kiest voor een duurzame oplossing. Veel van onze klanten geven aan meerdere projectie upgrades hebben moeten doen bij andere projectieschermen.

Dat is bij de projectieschermen van Stewart Filmscreen geen zorg meer.

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.