Stewart Filmscreen

Stewart Filmscreen: ‘De kunst van innovatie en het vertrouwen op tradities’

Zet een groep dromers, ontwerpers en vooruitstrevende denkers bij elkaar die ongeloofelijke kijkervaringen wilen maken en je hebt een succesvolle formule voor een bedrijf in de projectieschermenindustrie.

Producten die met integriteit worden ontworpen en met de achterliggende gedachten worden gemaakt, dat deze producten heel lang mee kunnen.

Als je Hollywood laat schitteren van opwinding. Als je home cinema’s laat gloeien van verwondering en als je conferentiezalen kan laten schitteren van inspiratie, dan mag je, je met recht een wereldspeler van formaat noemen.

Tot op moleculair niveau zien we handgemaakte verfijning terug in de producten. Stewart Filmscreen doet het zelf. Van begin tot eind.

Ze beginnen met ruwe kunststofharsen en pigmenten, ze voegen ze samen en vormen ze om tot afgewerkte stoffen en gaan door met het doordacht ontwerpen en construeren van frames.

 

Stewart Filmscreen in een zaal
Stewart Filmscreen binnen

25 verschillende schermmaterialen om aan de eisen van elke projectieomgeving te voldoen

Er is niet ‘one size fits all’ oplossing. Er zijn verschillende factoren in een ruimte die allemaal invloed hebben op het beeld op het scherm.

  • Zitplaatsen in een ruimte
  • Omgevingsverlichting

Stewart maakt meer dan 25 verschillende schermmaterialen om aan de eisen van elke projectieomgeving te voldoen. Zoals altijd wordt elk scherm zorgvuldig op maat gemaakt voor uw specifieke toepassing.

Uniformiteit en kleurnauwkeurigheid zijn bepalend voor de kwaliteit. De projectieschermen van Stewart Filmscreen leveren ongeacht de hoek van waar u kijkt, uniforme kleuren.  Bovendien kunt u er zeker van zijn dat de kleuren die uit uw projector komen niet worden gewijzigd door het scherm.

Wanneer grote filmproductiebedrijven een scherm nodig hebben voor hun postproductie-editing en voor hun vertoningsruimtes, komen ze naar Aelivé in Soesterberg.

Deze ongeëvenaarde schermen leveren de visie van de regisseur – om hun films te zien in ware, levensechte kleuren en met een uniformiteit van het midden tot tot aan de randen rondom. 

Als u een Stewart projectiescherm aanschaft weet u 1 ding zeker. U kiest voor een duurzame oplossing. Veel van onze klanten geven aan meerdere projectie upgrades hebben moeten doen bij andere projectieschermen.

Dat is bij de projectieschermen van Stewart Filmscreen geen zorg meer.  

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen